2012.06.13.
22:55

Írta: PiacUtca

Gerilla - szeretet

Adni jó - ismerjük a mondást, bár azért legtöbbször megválogatjuk, hogy kinek kedveskedünk. Nem szeretjük a véletlenre bízni! Pedig néha abból lesz a legnagyobb öröm, ha merjük vállalni a kockázatot. Haragost, ellenséget, vetélytársat nem divat körbekedveskedni - pedig lehet, hogy néha megérne egy próbát. Vagy olyan helyre is adni, ahol kérdéses, hogy milyen lesz a fogadtatás.

Kötögető debreceni hölgyek gondoltak egy nagyot és a kandeláberekre szavaztak. Megpróbálják szerethetővé tenni ezeket a hideg vasakat. Természetesen sok színnel, és amit a nők tudnak a legjobban: gondoskodással. Ezzel tulajdonképpen azt mondták: szeretünk Piac Utca, szeretünk Debrecen. És láss csodát: hiszünk nekik. Pedig még csak meg sem szólaltak...

                                                                                                                                      kot.jpg

 

 

 

1 komment

Címkék: gerilla kandeláber köt

A bejegyzés trackback címe:

https://piacutca.blog.hu/api/trackback/id/tr614586875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikkkli · http://ch.linkedin.com/in/poki1 2012.06.14. 23:52:32

Nahát - ez tök jó! És a blog is olyan kedves. Sok sikert hozzá!
süti beállítások módosítása